A pisztácia azon túl, hogy pirítva és sózva nagyszerű snack,
a magvak közül a legtöbb vasat és káliumot tartalmazza.Kedvező szerepet játszik a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésében,
így kívánatosnak tartják, hogy az egészséges táplálkozás része legyen...
A mandula az egyik legfinomabb dióféle. Az olajos magvak között a második legmagasabb fehérjetartalommal rendelkezik, mely alkalmassá teszi akár a vegetáriánus, akár a hagyományos étkezésben az ételek aminosav tartalmának kiegészítésére. Kiemelendő továbbá értékes rostanyag, és esszenciális zsírsav ..
A makro tápanyagok mellett a kesudió számos vitamint és ásványi anyagot is hordoz.
Ezek közül kiemelendő az olajos magvak szinte mindegyikében fellelhető
E vitamin, amely karakteres antioxidáns hatású...
Táplálkozásunkban a földimogyoró elsősorban közkedvelt ropogtatnivalóként van jelen, de emellett remek energiaforrás is.A földimogyoró több, mint 25%-os fehérjetartalma vetekszik az egyes húsokéval, és jelentős mennyiségben tartalmaz káliumot, magnéziumot és foszfort...
Táplálkozásunkban a földimogyoró elsősorban közkedvelt ropogtatnivalóként van jelen, de emellett remek energiaforrás is.A földimogyoró több, mint 25%-os fehérjetartalma vetekszik az egyes húsokéval, és jelentős mennyiségben tartalmaz káliumot, magnéziumot és foszfort...
Táplálkozásunkban a földimogyoró elsősorban közkedvelt ropogtatnivalóként van jelen, de emellett remek energiaforrás is.A földimogyoró több, mint 25%-os fehérjetartalma vetekszik az egyes húsokéval, és jelentős mennyiségben tartalmaz káliumot, magnéziumot és foszfort...
Táplálkozásunkban a földimogyoró elsősorban közkedvelt ropogtatnivalóként van jelen, de emellett remek energiaforrás is.A földimogyoró több, mint 25%-os fehérjetartalma vetekszik az egyes húsokéval, és jelentős mennyiségben tartalmaz káliumot, magnéziumot és foszfort...