A CAFE FREI új tejeskávé kapszulái Dolce Gusto kávégépekkel kompatibilisak.
A Római Mogyoró-latte elkészítéséhez nincs szükség tejre vagy tejkapszulára, ugyanis az ízesített kávéőrlemény mellé kiváló minőségű tej is kerül porított formában a kapszulába, így egyetlen gomb megnyomásával érkezik a csé..
A CAFE FREI új tejeskávé kapszulái Dolce Gusto kávégépekkel kompatibilisak.
A Lombard Amaretto-cappuccino elkészítéséhez nincs szükség tejre vagy tejkapszulára, ugyanis az ízesített kávéőrlemény mellé kiváló minőségű tej is kerül porított formában a kapszulába, így egyetlen gomb megnyomásával érke..
A CAFE FREI új tejeskávé kapszulái Dolce Gusto kávégépekkel kompatibilisak.
A Havannai tej-caramel cappuccino elkészítéséhez nincs szükség tejre vagy tejkapszulára, ugyanis az ízesített kávéőrlemény mellé kiváló minőségű tej is kerül porított formában a kapszulába, így egyetlen gomb megnyomásával é..
Díszdobozos csomagolás
Csokoládé és málna ízesítésű arabica pörkölt, őrölt kávé, 9 egyadagos kapszula (9x5 g), védőgázas csomagolásban
A színtiszta japán csokoládét ötvöztük Tokió sűrű málnakrémjével, hogy aztán ezzel a különleges ízvilággal fűszerezzük legújabb japán kávékülönlegességünket.
Környez..
Díszdobozos csomagolás
Mogyoró ízesítésű arabica pörkölt, őrölt kávé, 9 egyadagos kapszula (9x5 g), védőgázas csomagolásban
Egyedülálló „langyos” pörkölés, egy napot pihentetjük, és utána a kávészemeket kis adagokban beleforgatjuk mogyoró aromába, hogy a nyitott pórusai szivacsként magukba szívják a..
A Cafe Frei kávézólánc legsikeresebb receptje Közép-Amerika fűszeres, füstös, latin ízeivel.
Készítsünk belőle rövid, eszpresszó méretű kávét, semmiképp sem hosszú lungót.
A dohánykávé aromáit az édesített tej kelti leginkább életre.Kiszerelés: 9 db..
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói
cukrászdák kedvenc málnaízével. A csokiszakértők
ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább
a japánokat tartják a kifinomult csokoládékultúra
nagyköveteinek.
A japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládé- és sűrű málnaaromába forgatják ezt a japá..
Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica kávé pórusait.
Egy nap pihentetés után a kávészemeket kis adagokban mogyoróaromába forgatják, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.
Kiszerelés: 125g..
A dohány-kávé Nicaragua fűszeres, füstös, latin ízeit csempészi irodájába, otthonába.
A közép-amerikai országban a dohányleveleket lédús almareszelékbe áztatják, amiből egynapos pihentetés után krémes esszenciát főznek.
A kávészemeket ebbe a sűrű krémbe forgatják bele, hogy minden egyes szem átvegye..
Az amerikai kávékonyha sláger-receptje. A vanilia ízű kávékat Miamiban fahéjjal és szerecsendióval készítik, hogy az ital ne legyen émelygősen édes. Eredetileg a Miami Beachen áttelelő argentin és brazil elit kedvence volt ez a recept, de most már az amerikaiak is szeretik. Annyit változtattak csak ..
Meggy és mandula ízű pörkölt szemes kávé.
Manufakturális körülmények között, "langyos" pörköléssel nyitjuk meg a kávészemek pórusait. Egynapos pihentetés után a kávét kis adagokban beleforgatjuk mandula és meggy aromába, hogy a nyitott pórusok szivacsként magukba szívják az ízeket.
A Café Frei egyed..
Karamella és maracuja ízű pörkölt szemes kávé.
Manufakturális körülmények között, "langyos" pörköléssel nyitjuk meg a kávészemek pórusait. Egynapos pihentetés után a kávét kis adagokban beleforgatjuk karamella és maracuja aromába, hogy a nyitott pórusok szivacsként magukba szívják az ízeket.
A Café ..