Menü
Kosár tartalma

Főoldal > Technológia > Adattárolók > CD/DVD tárolás

CD/DVD tárolás

Cikkszám: V49992
A Verbatim CD-tasakjaiban kényelmesen és helytakarékosan tárolhatja zenéit vagy adatokat tartalmazó CD- és DVD-lemezeit, és a tasakok védelmet nyújtanak a por és a szennyeződések ellen.A Verbatim CD-tasakjain lévő átlátszó ablak segítségével könnyen azonosíthatja a lemezek tartalmát, a tasakba beh..
1 251 Ft Nettó ár:985 Ft
Cikkszám: V49976
A Verbatim CD-tasakjaiban kényelmesen és helytakarékosan tárolhatja zenéit vagy adatokat tartalmazó CD- és DVD-disceit, és a tasakok védelmet nyújtanak a por és a szennyeződések ellen.A Verbatim CD-tasakjain lévő átlátszó ablak segítségével könnyen azonosíthatja a discek tartalmát, a tasakba behaj..
2 221 Ft Nettó ár:1 749 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Akciós termékek

A 1546-os metálfényű szövegkiemelő, csillogó festékével különlegessé varázsolja szövegeit, fényes, csillámos hatásokkal. -hosszan tartó speciális hegyének köszönhetően három különböző vonalvastagságban emelheti ki a szövegeit -kreatív jelölőként is sokféleképpen használhatók -ha megvilágítja a szöv..
484 Ft 459 Ft Nettó ár:361 Ft
ideális figyelemfelkeltő üzenetek írására élénk, csillogó szín, mely UV -fény alatt is világit száraz ruhával könnyen törölhető a tinta színével megegyező kupak kúpos hegy vonalvastagság: 2,5 mm..
863 Ft 821 Ft Nettó ár:646 Ft