Menü
Kosár tartalma

Főoldal > Technológia > Adattárolók > CD/DVD tárolás

CD/DVD tárolás

Cikkszám: V49992
A Verbatim CD-tasakjaiban kényelmesen és helytakarékosan tárolhatja zenéit vagy adatokat tartalmazó CD- és DVD-lemezeit, és a tasakok védelmet nyújtanak a por és a szennyeződések ellen.A Verbatim CD-tasakjain lévő átlátszó ablak segítségével könnyen azonosíthatja a lemezek tartalmát, a tasakba beh..
1 217 Ft Nettó ár:958 Ft
Cikkszám: V49976
A Verbatim CD-tasakjaiban kényelmesen és helytakarékosan tárolhatja zenéit vagy adatokat tartalmazó CD- és DVD-disceit, és a tasakok védelmet nyújtanak a por és a szennyeződések ellen.A Verbatim CD-tasakjain lévő átlátszó ablak segítségével könnyen azonosíthatja a discek tartalmát, a tasakba behaj..
2 156 Ft Nettó ár:1 698 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Akciós termékek

A Jolie® naptár egyszerre lesz a legjobb barátnő, az igazi prolémamegoldó, a programszervező és a felhőtlen boldogság, egy naptár a legjobb ötletekhez vagy épp a közös megbeszélésekhez. Borítói nőiesek, elegánsak, játékosak, stílusosak vagy épp visszafogottak - sokszínűek, akár a hölgyek. Gyönyörű n..
4 829 Ft 824 Ft Nettó ár:649 Ft
· a világ első golyóstollja, amely elnyerte a leghíresebb „Blue Angel” ökocímkét · dinamikus kialakítás, elegáns, matt szatén felület · környezetbarát: a tolltest 92% -ban újrahasznosított műanyagból készül · vízálló tinta · vonalvastagság: M (0,5 mm) · Plug&Play emblémával ellátott tollbetéttel ko..
14 504 Ft 13 343 Ft Nettó ár:10 507 Ft
- kiváló minőségű, kétoldalas másolásra is alkalmas, anyagában színezett másolópapír - felhasználható fénymásoláshoz, tintasugaras és lézernyomtatókhoz - megkapta a PEFC tanúsítványát, megfelel a nemzetközi fenntartható erdőgazdálkodás követelményeinek..
4 549 Ft 4 276 Ft Nettó ár:3 367 Ft